تحقیق درمورد گاربرد میگروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش )
قسمتی از محتوی متن ...
تعداد صفحات : 155 صفحه
کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی. مقدمه:. شیرامولوسیون پیچیدهای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است.
شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است.
محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزههای متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است.
تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت میگیرد و بسته به نوع مخمر، نوع شیر و شرایط فرایند محصولات متفاوت تولید میشود.
ارگانیزمهای عمدهای که شیر را به محصولات لبنی فرعی تبدیل میکنند، شامل لاکتوبا سیلوسها و استرپتوکوکها هستند. استرپتوکوکهای لاکتیک دارای آنتیژنهای گروه N هستند و از مهمترین آنها استرپتوکوکوس لاکتیس، استرپتوکوکوس کرو موریس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس را میتوان نام برد. استرپتوکوکوس لاکتیس متشکل از یک یا دو زنجیره بلند یا کوتاه یا سلولهای بیضی شکل است.
استرپتوکوکوس لاکتیس در 28 به سرعت در شیر رشد و آن را ترش میکند.
متوقف شدن با کتریهای گرم مثبت در شیر به وجود یک آنتی بیوتیک قوی به نام نیسین ( توسط برخی گونههای استرپتوکوکوس لاکتیس تولید میشود) بستگی دارد. گونههای لاکتو باسیلوس، مهمترین باکتریهای خانواده لاکتو با سیلوس محسوب میشوند.
لاکتو با سیلها (میلهای شکل، باریک، دراز، گرم مثبت و بدون اسپور) معمولاً به صورت رشتههایی مرکب از سلولهای موازی زنجیرهای یا تک تک هستند.
لاکتو با سیلها در مواد غذایی و فراوردههای لبنی به وفور یافت میشوند.
بیشتر گونهها جور تخمیر (هوموفرمانتاتیو) وعدهای مانند لاکتو باسیلوس فرمنتم و لاکتوباسیلوس پاستوریا نوس ناجور تخمیر (هتروفرمانتاتیو) هستند.
بسیاری از گونههای موجود در شیر پاستوریزه مانند لاکتوباسیلوس برنیس، لاکتو با سیلوس لاکتیس و لاکتو با سیلوس فرمنتم، مقاوم به اسید و ترمودیوریک (تحمل کننده گرما) هستند و در تهیه فراوردههای لبنی ایفای نقش میکنند. البته باید در نظر داشت که در فرایند تولید هر یک از این فراوردهها، میکروارگانیزمهای متنوع دیگری از جمله کورینه با کتریومها و میکروکوکوسها، مخمرها و قارچها و غیره نیز نقش دارند، که در اینجا به بررسی آنها میپردازیم.
نقش میکروارگانیزمها در مراحل رسیدن پنیر: پنیر فرآوردهای است که در نتیجه انعقاد شیرگاو، گوسفند، بز، گاومیش و یا مخلوطی از دو یا چند نوع از آنها و یا از whey (آب پنیر) بدست میآید.
شیر مورد استفاده با یکی از روشهای متداول پاستوریزه میشود و به کمک مایه پنیر و با استفاده از باکتریهای آغازگر مجاز، منعقد میشود.
پس از جدا نمودن آب پنیر (whey)، لخته در آب نمک نگهداری میشودو بعد از طی مراحل رسیدن آماده مصرف میگردد.
غلاوه بر این، بر طبق استاندارد فرانسه، پنیر دارای این خصوصیات است: 1- پنیر میتواند فرآوردهای تخمیری یا غیرتخمیری باشد. 2- پنیر باید ار انعقاد شیر کامل یا شیر بیچربی و یا مخلوطی از آنها بدست آید. 3- این فراوردهها باید بعد از انعقاد آبگیری شوند. 4- در100 گرم پنیر باید حداقل 23 گرم ماده خشک وجود داشته باشد. با توجه به این نکات پنیر فراودهای صرفاً تخمیری نیست و فرایند تول
متن بالا فقط تکه هایی از محتوی متن مقاله میباشد که به صورت نمونه در این صفحه درج شدهاست.شما بعد از پرداخت آنلاین ،فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود مقاله : توجه فرمایید.
- در این مطلب،محتوی متن اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در ورد وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی مقاله یا تحقیق مورد نظر خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد.
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل متن میباشد ودر فایل اصلی این ورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد.
- در صورتی که محتوی متن ورد داری جدول و یا عکس باشند در متون ورد قرار نخواهند گرفت.
- هدف اصلی فروشگاه ، کمک به سیستم آموزشی میباشد.
- بانک ها از جمله بانک ملی اجازه خرید اینترنتی با مبلغ کمتر از 5000 تومان را نمی دهند، پس تحقیق ها و مقاله ها و ... قیمت 5000 تومان به بالا میباشد.درصورتی که نیاز به تخفیف داشتید با پشتیبانی فروشگاه درارتباط باشید.
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
سایر محصولات :
تحقیق درمورد گاربرد میگروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
تحقیق درمورد گاربرد میگروارگانیزمها...
پاورپوینت در مورد خرس و خرس قطبیتحقیق دانش آموزیپاورپوینت در مورد خرس...
تحقیق درمورد کاربرد علم فیزیک در ورزش 26 صتحقیق درمورد کاربرد علم فیزیک در...
پاورپوینت در مورد حسابداری از استهلاکپاورپوینت در مورد حسابداری از...
دانلود پروژه اثر انفجار بر روی سازه های بتنی تقویت شده با ورق های FRPدانلود پروژه اثر انفجار...
تحقیق درمورد قوز کمرتحقیق درمورد قوز کمر...
پاورپوینت در مورد جمعیت و جمعیت شناسیپاورپوینت در مورد جمعیت و جمعیت شناسی...
تحقیق درمورد قند خون و کنترل آنتحقیق درمورد قند خون و کنترل آن...
پاورپوینت در مورد جنبه های بهداشتی پرتوهای یونسازپاورپوینت در مورد...
پاورپوینت پی شناور 22 اسلایدپاورپوینت پی شناور 22 اسلاید...
تحقیق درمورد قلب چیستتحقیق درمورد قلب چیست...
پاورپوینت در مورد جایگاه و تاثیرات رایانه در زندگی امروزپاورپوینت در مورد جایگاه و تاثیرات...
تحقیق درمورد قلب ما چه شکلی است و چگونه کار می کندتحقیق درمورد قلب...
پاورپوینت در مورد تلرانس و ابعاد ژئومتریکالپاورپوینت در مورد تلرانس و...
نقش اخلاق در سیره عملى پیامبر اسلامنقش اخلاق در سیره عملى پیامبر اسلام...
تحقیق درمورد قالی کرمانتحقیق درمورد قالی کرمان...
پاورپوینت در مورد تعریف و علل سالمندیپاورپوینت در مورد...
نیکویی در اشعار دیگر شاعراننیکویی در اشعار دیگر شاعران...
پاورپوینت در مورد تعیین جهت قبله ووقت نمازپاورپوینت در مورد تعیین جهت...
تحقیق درمورد قالی سنندجتحقیق درمورد قالی سنندج...
منظومه ده نامه یا روضه المحبینمنظومه ده نامه یا روضه...
ولادت امام خمینیولادت امام خمینی...
پاورپوینت در مورد تربیت و ضرورت تربیتپاورپوینت در مورد تربیت و ضرورت...
تحقیق درمورد قالی بافیتحقیق درمورد قالی...
کاریوتیپ برخی بیماری های ژنتیکیکاریوتیپ برخی بیماری...
پاورپوینت پلان آشپزخانه با جزئیات 8 اسلایدپاورپوینت پلان آشپزخانه با جزئیات...
پاورپوینت در مورد تصفیه پیشرفته فاضلاب حذف فسفرپاورپوینت در مورد تصفیه پیشرفته فاضلاب ...
نجوم و ریاضیاتنجوم و ریاضیات...
تحقیق درمورد قارچهای خوراکیتحقیق درمورد قارچهای خوراکی...
مشکلات رشدمشکلات رشد...
پاورپوینت در مورد تئوری های فرآیندی انگیزشپاورپوینت در مورد تئوری های فرآیندی...
تحقیق درمورد قارچ کشها.DOCتحقیق درمورد قارچ کشها.DOC...
مبارز باطنی از دیدگاه تولتکمبارز باطنی از دیدگاه تولتک...
پاورپوینت در مورد تئوری گازسادهپاورپوینت در مورد...
تحقیق درمورد فیزیولوژی و متابولیسم ورزشتحقیق درمورد فیزیولوژی و...
پاورپوینت در مورد تاریخ ایران و جهان باستانپاورپوینت در مورد تاریخ ایران و...
تحقیق درمورد فیزیولوژی گیاهان زراعیتحقیق درمورد فیزیولوژی گیاهان زراعی...
پاورپوینت پی 15 اسلایدپاورپوینت پی 15 اسلاید...
پاورپوینت در مورد تئوری بنیادیپاورپوینت در مورد تئوری بنیادی...
تحقیق درمورد فیزیولوژی متابولیسمتحقیق درمورد فیزیولوژی متابولیسم...
پاورپوینت در مورد تئوری های مدیریت کلاسیکپاورپوینت در مورد تئوری های...
تحقیق درمورد فیبرنوری در شبکه هاتحقیق درمورد فیبرنوری در شبکه ها...
پاورپوینت در مورد برنامه های راهبردی مدیریت منابع آب وزارت نیرو در زمینه مدیریت محیط زیست و کیفیت منابع آبپاورپوینت در مورد...
تحقیق درمورد فیبر نوریتحقیق درمورد فیبر نوری...
دانلود پاورپوینت برون سپاری در صنایع داروسازیدانلود پاورپوینت برون سپاری در...
پاورپوینت در مورد بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزیپاورپوینت در مورد بررسی خواص...
تحقیق درمورد فوتبال 42 صتحقیق درمورد فوتبال 42 ص...
پاورپوینت در مورد بومی سازی و استقرار مدل تعالی منابع انسانی در دفتر مرکزی شرکت ملی صنایع پتروشیمیپاورپوینت در مورد بومی سازی و استقرار...
پاورپوینت پروژه نقد معماری 33 اسلایدپاورپوینت پروژه نقد معماری...
تحقیق درمورد فواید ورزش کردن 35 صتحقیق درمورد فواید ورزش کردن 35...
بانک پاورپوینت ( تجارت الکترونیکی )پاورپوینت تالار شهر برج شهرداری لندن اثر نورمن فاستر
بانک پاورپوینت 3 (رشته کامپیوتر )
پاورپوینت تاریخچه بیماری
تاریخچه بازی های کامپیوتری
پاورپوینت انتقال و نگهداری نمونه های آزمایشگاهی
پاورپوینت طبقه بندی
پاورپوینت سبک نئو کلاسیک.PPT
پاورپوینت تحلیل فضاهای شهری میدان کنکورد
پاورپوینت آنتی اکسیدان ها
پاورپوینت سبک نئو کلاسیک.PPT
پاورپوینت طبقه بندی
کلمات کلیدی :zwnj zwnj zwnj هیه مواد لبنی درمورد گاربرد میگروارگانیزمها حقیق درمورد گاربرد zwnj zwnj اسرپوکوکوس لاکیس میzwnj شود این فراوردهzwnj فراوردهzwnj های میzwnj شوند های لبنی مراحل رسیدن میzwnj اسرپوکوکوس لاکیس فراوردهzwnj مقاله میباشد
- ۹۶/۰۹/۱۵