buy

buy

  • ۰
  • ۰

تحقیق درمورد گاربرد میگروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی

فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش )


قسمتی از محتوی متن ...

تعداد صفحات : 155 صفحه

کاربرد میکروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی. مقدمه:. شیرامولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است.
شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است.
محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است.
تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت می‌گیرد و بسته به نوع مخمر، نوع شیر و شرایط فرایند محصولات متفاوت تولید می‌شود.
ارگانیزم‌های عمده‌ای که شیر را به محصولات لبنی فرعی تبدیل می‌کنند، شامل لاکتوبا سیلوس‌ها و استرپتوکوکها هستند. استرپتوکوکهای لاکتیک دارای آنتی‌ژنهای گروه N هستند و از مهمترین آنها استرپتوکوکوس لاکتیس، استرپتوکوکوس کرو موریس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس را میتوان نام برد. استرپتوکوکوس لاکتیس متشکل از یک یا دو زنجیره بلند یا کوتاه یا سلولهای بیضی شکل است.
استرپتوکوکوس لاکتیس در 28 به سرعت در شیر رشد و آن را ترش می‌کند.
متوقف شدن با کتریهای گرم مثبت در شیر به وجود یک آنتی بیوتیک قوی به نام نیسین ( توسط برخی گونه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های استرپتوکوکوس لاکتیس تولید می‌شود) بستگی دارد. گونه‌های لاکتو باسیلوس، مهمترین باکتریهای خانواده لاکتو با سیلوس محسوب می‌شوند.
لاکتو با سیل‌ها (میله‌ای شکل، باریک، دراز، گرم مثبت و بدون اسپور) معمولاً به صورت رشته‌هایی مرکب از سلولهای موازی زنجیره‌ای یا تک تک هستند.
لاکتو با سیل‌ها در مواد غذایی و فراورده‌های لبنی به وفور یافت می‌شوند.
بیشتر گونه‌ها جور تخمیر (هوموفرمانتاتیو) وعده‌ای مانند لاکتو باسیلوس فرمنتم و لاکتوباسیلوس پاستوریا نوس ناجور تخمیر (هتروفرمانتاتیو) هستند.
بسیاری از گونه‌های موجود در شیر پاستوریزه مانند لاکتوباسیلوس برنیس، لاکتو با سیلوس لاکتیس و لاکتو با سیلوس فرمنتم، مقاوم به اسید و ترمودیوریک (تحمل کننده گرما) هستند و در تهیه فراورده‌های لبنی ایفای نقش می‌کنند. البته باید در نظر داشت که در فرایند تولید هر یک از این فراورده‌ها، میکروارگانیزم‌های متنوع دیگری از جمله کورینه با کتریوم‌ها و میکروکوکوس‌ها، مخمرها و قارچ‌ها و غیره نیز نقش دارند، که در اینجا به بررسی آنها می‌پردازیم.
نقش میکروارگانیزم‌ها در مراحل رسیدن پنیر: پنیر فرآورده‌ای است که در نتیجه انعقاد شیرگاو، گوسفند، بز، گاومیش و یا مخلوطی از دو یا چند نوع از آنها و یا از whey (آب پنیر) بدست می‌آید.
شیر مورد استفاده با یکی از روشهای متداول پاستوریزه می‌شود و به کمک مایه پنیر و با استفاده از باکتریهای آغازگر مجاز، منعقد می‌شود.
پس از جدا نمودن آب پنیر (whey)، لخته در آب نمک نگهداری می‌شودو بعد از طی مراحل رسیدن آماده مصرف می‌گردد.
غلاوه بر این، بر طبق استاندارد فرانسه، پنیر دارای این خصوصیات است: 1- پنیر می‌تواند فرآورده‌ای تخمیری یا غیرتخمیری باشد. 2- پنیر باید ار انعقاد شیر کامل یا شیر بی‌چربی و یا مخلوطی از آنها بدست آید. 3- این فراورده‌ها باید بعد از انعقاد آب‌گیری شوند. 4- در100 گرم پنیر باید حداقل 23 گرم ماده خشک وجود داشته باشد. با توجه به این نکات پنیر فراوده‌ای صرفاً تخمیری نیست و فرایند تول

متن بالا فقط تکه هایی از محتوی متن مقاله میباشد که به صورت نمونه در این صفحه درج شدهاست.شما بعد از پرداخت آنلاین ،فایل را فورا دانلود نمایید


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود مقاله : توجه فرمایید.

  • در این مطلب،محتوی متن اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در ورد وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی مقاله یا تحقیق مورد نظر خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد.
  • در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل متن میباشد ودر فایل اصلی این ورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد.
  • در صورتی که محتوی متن ورد داری جدول و یا عکس باشند در متون ورد قرار نخواهند گرفت.
  • هدف اصلی فروشگاه ، کمک به سیستم آموزشی میباشد.
  • بانک ها از جمله بانک ملی اجازه خرید اینترنتی با مبلغ کمتر از 5000 تومان را نمی دهند، پس تحقیق ها و مقاله ها و ... قیمت 5000 تومان به بالا میباشد.درصورتی که نیاز به تخفیف داشتید با پشتیبانی فروشگاه درارتباط باشید.

« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »









سایر محصولات :
تحقیق درمورد گاربرد میگروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی

تحقیق درمورد گاربرد میگروارگانیزمها...

پاورپوینت در مورد خرس و خرس قطبیتحقیق دانش آموزی

پاورپوینت در مورد خرس...

تحقیق درمورد کاربرد علم فیزیک در ورزش 26 ص

تحقیق درمورد کاربرد علم فیزیک در...

پاورپوینت در مورد حسابداری از استهلاک

پاورپوینت در مورد حسابداری از...

دانلود پروژه اثر انفجار بر روی سازه های بتنی تقویت شده با ورق های FRP

دانلود پروژه اثر انفجار...

تحقیق درمورد قوز کمر

تحقیق درمورد قوز کمر...

پاورپوینت در مورد جمعیت و جمعیت شناسی

پاورپوینت در مورد جمعیت و جمعیت شناسی...

تحقیق درمورد قند خون و کنترل آن

تحقیق درمورد قند خون و کنترل آن...

پاورپوینت در مورد جنبه های بهداشتی پرتوهای یونساز

پاورپوینت در مورد...

پاورپوینت پی شناور 22 اسلاید

پاورپوینت پی شناور 22 اسلاید...

تحقیق درمورد قلب چیست

تحقیق درمورد قلب چیست...

پاورپوینت در مورد جایگاه و تاثیرات رایانه در زندگی امروز

پاورپوینت در مورد جایگاه و تاثیرات...

تحقیق درمورد قلب ما چه شکلی است و چگونه کار می کند

تحقیق درمورد قلب...

پاورپوینت در مورد تلرانس و ابعاد ژئومتریکال

پاورپوینت در مورد تلرانس و...

نقش اخلاق در سیره عملى پیامبر اسلام

نقش اخلاق در سیره عملى پیامبر اسلام...

تحقیق درمورد قالی کرمان

تحقیق درمورد قالی کرمان...

پاورپوینت در مورد تعریف و علل سالمندی

پاورپوینت در مورد...

نیکویی در اشعار دیگر شاعران

نیکویی در اشعار دیگر شاعران...

پاورپوینت در مورد تعیین جهت قبله ووقت نماز

پاورپوینت در مورد تعیین جهت...

تحقیق درمورد قالی سنندج

تحقیق درمورد قالی سنندج...

منظومه ده نامه یا روضه المحبین

منظومه ده نامه یا روضه...

ولادت امام خمینی

ولادت امام خمینی...

پاورپوینت در مورد تربیت و ضرورت تربیت

پاورپوینت در مورد تربیت و ضرورت...

تحقیق درمورد قالی بافی

تحقیق درمورد قالی...

کاریوتیپ برخی بیماری های ژنتیکی

کاریوتیپ برخی بیماری...

پاورپوینت پلان آشپزخانه با جزئیات 8 اسلاید

پاورپوینت پلان آشپزخانه با جزئیات...

پاورپوینت در مورد تصفیه پیشرفته فاضلاب حذف فسفر

پاورپوینت در مورد تصفیه پیشرفته فاضلاب ...

نجوم و ریاضیات

نجوم و ریاضیات...

تحقیق درمورد قارچهای خوراکی

تحقیق درمورد قارچهای خوراکی...

مشکلات رشد

مشکلات رشد...

پاورپوینت در مورد تئوری های فرآیندی انگیزش

پاورپوینت در مورد تئوری های فرآیندی...

تحقیق درمورد قارچ کشها.DOC

تحقیق درمورد قارچ کشها.DOC...

مبارز باطنی از دیدگاه تولتک

مبارز باطنی از دیدگاه تولتک...

پاورپوینت در مورد تئوری گازساده

پاورپوینت در مورد...

تحقیق درمورد فیزیولوژی و متابولیسم ورزش

تحقیق درمورد فیزیولوژی و...

پاورپوینت در مورد تاریخ ایران و جهان باستان

پاورپوینت در مورد تاریخ ایران و...

تحقیق درمورد فیزیولوژی گیاهان زراعی

تحقیق درمورد فیزیولوژی گیاهان زراعی...

پاورپوینت پی 15 اسلاید

پاورپوینت پی 15 اسلاید...

پاورپوینت در مورد تئوری بنیادی

پاورپوینت در مورد تئوری بنیادی...

تحقیق درمورد فیزیولوژی متابولیسم

تحقیق درمورد فیزیولوژی متابولیسم...

پاورپوینت در مورد تئوری های مدیریت کلاسیک

پاورپوینت در مورد تئوری های...

تحقیق درمورد فیبرنوری در شبکه ها

تحقیق درمورد فیبرنوری در شبکه ها...

پاورپوینت در مورد برنامه های راهبردی مدیریت منابع آب وزارت نیرو در زمینه مدیریت محیط زیست و کیفیت منابع آب

پاورپوینت در مورد...

تحقیق درمورد فیبر نوری

تحقیق درمورد فیبر نوری...

دانلود پاورپوینت برون سپاری در صنایع داروسازی

دانلود پاورپوینت برون سپاری در...

پاورپوینت در مورد بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی

پاورپوینت در مورد بررسی خواص...

تحقیق درمورد فوتبال 42 ص

تحقیق درمورد فوتبال 42 ص...

پاورپوینت در مورد بومی سازی و استقرار مدل تعالی منابع انسانی در دفتر مرکزی شرکت ملی صنایع پتروشیمی

پاورپوینت در مورد بومی سازی و استقرار...

پاورپوینت پروژه نقد معماری 33 اسلاید

پاورپوینت پروژه نقد معماری...

تحقیق درمورد فواید ورزش کردن 35 ص

تحقیق درمورد فواید ورزش کردن 35...

بانک پاورپوینت ( تجارت الکترونیکی )
پاورپوینت تالار شهر برج شهرداری لندن اثر نورمن فاستر
بانک پاورپوینت 3 (رشته کامپیوتر )
پاورپوینت تاریخچه بیماری
تاریخچه بازی های کامپیوتری
پاورپوینت انتقال و نگهداری نمونه های آزمایشگاهی
پاورپوینت طبقه بندی
پاورپوینت سبک نئو کلاسیک.PPT
پاورپوینت تحلیل فضاهای شهری میدان کنکورد
پاورپوینت آنتی اکسیدان ها
پاورپوینت سبک نئو کلاسیک.PPT
پاورپوینت طبقه بندی

کلمات کلیدی :zwnj zwnj zwnj هیه مواد لبنی درمورد گاربرد میگروارگانیزمها حقیق درمورد گاربرد zwnj zwnj اسرپوکوکوس لاکیس میzwnj شود این فراوردهzwnj فراوردهzwnj های میzwnj شوند های لبنی مراحل رسیدن میzwnj اسرپوکوکوس لاکیس فراوردهzwnj مقاله میباشد
  • ۹۶/۰۹/۱۵
  • مجید میلادی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی