تحقیق در مورد پنیر
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .docx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 4 صفحه
قسمتی از متن .docx :
پنیر
مهم ترین مواد معدنی پنیر ، کلسیم و فسفر می باشد.بسیاری از انواع پنیر به دلیل کلسیم دارای پتاسیم نیز می باشد .ویتامین های قابل حل در چربی و پنیر عبارتند از: A.D.K.E و ویتامین های قابل حل در آب، ویتامین های گروه B را شامل می شوند.از آنجایی که پنیر فاقد ئیدرات کربن است بطور معمول تنها مصرف نمی شود بلکه مصرف آن با کربو هیدراتهایى مانند نان و سیب زمینی همراه است.
انواع پنیر، تاریخچه و خصوصیات آنها
/
پنیرها را میتوان به دو دسته کلی طبیعی و پروسس (عملآوری شده یا فرآوری شده) تقسیم کرد:
پنیرهای طبیعی
پنیرهای طبیعی به علت گذراندن دوره رسیدن، دارای پروتئین های آزاد و سهل الهضم میباشند.
پنیر های پروسس:
1) پنیر پروسس دو بار پاستوریزه میگردد و پروتئینهای آن، قابلیت جذب بالاتری پیدا میکنند همچنین از نظر بهداشتی در سطح بالایی قرار دارد.2) تقسیم بندی پنیرهای پروسس بر اساس نوع ماده افزودنی به پنیر صورت میگیرد.3) پنیرهای پروسس زمان رسیدن را نمیگذارنند و پس از بسته بندی به مصرف میرسند.
تعدادی از معروفترین پنیرهای دنیا در زیر آمدهاست:
پنیر پارمسان نوعی پنیر طبیعی سفت است که آن را پخته اند، اما فشردهاش نکردهاند. نام اصلی این پنیر Parmigiano-Reggiano میباشد که پس از بوجود
آمدن نواحی پارما (Parma) و رجیوامیلیا (Reggio Emilia) در ایتالیا، پنیری به این نام ایجاد شد. به پنیرهایی که شبیه به پنیر این نواحی باشند، ولی
در سایر نقاط تهیه شوند، پنیر پارمسان اطلاق میشود.
این نوع پنیر را از شیر تازه گاو که بلافاصله پس از دوشیدن، جمع آوری شده و همچنین مقداری از چربی موجود در آن را گرفتهاند، تهیه میکنند.
برای تهیهی این پنیر به روش سنتی، خوراک گاوها فقط باید علف و یونجه باشد. برای تهیه مایه پنیر، تنها اجازه دارند که آب پنیر طبیعی را با مایه پنیر تهیه شده از گوساله مخلوط
نمایند. پنیری که به این روش تهیه شود، تا دو سال قابل نگهداری است. تا زمانی میتوانید از این نوع پنیر نگهداری کنید که به اصطلاح رسیده تر باشد.
این پنیر جزو کالاهای تجاری محسوب میشود. در کشور ایتالیا ضوابط خاصی برای تهیه پنیر پارمسان وجود دارد. اگر این ضوابط رعایت نشود، پنیر تولید شده را به عنوان غذا به خوکها میدهند.
موارد استفاده از این پنیر زیاد است. می توان رنده شده آن را روی انواع پاستا ریخت، یا تکههای بزرگ از این پنیر را همراه با سرکه میل نمود. همچنین در تهیه انواع سسها از جمله سس آلفردو و سس پستو از این پنیر استفاده میشود.
پنیر خامه ای نوعی پنیر طبیعی نرم سفید است که طعم ملایمی دارد. تفاوتی که این پنیر با پنیرهای دیگر دارد این است که پنیر خامهای را نمیگذارند بماند تا به اصطلاح رسیده شود؛ بلکه آن را تازه مصرف میکنند. این نوع پنیر را در تهیه برخی دسرها از جمله کیک پنیری به کار میبرند.پنیر خامه ای اولین بار در سال 1872 در ایالات متحده آمریکا تهیه شد؛ یک لبنیاتی، پنیری عرضه نمود که در تهیه آن به جز شیر کامل (شیری که چربی آن را اصلاً نگرفته اند)، از خامه هم استفاده میشد. سپس در سال 1880، یک تولید کننده پنیر اهل نیویورک، این پنیر را داخل فویل، بسته بندی و عرضه کرد. او نام این پنیر را پنیرفیلادلفیا گذاشت. از آنجا که در تهیه این نوع پنیر از شیر کامل به علاوه خامه استفاده میکنند، میزان چربی این نوع پنیر بالا میباشد.
پنیر پیتزا نوع خاصی از پنیر پروسس است که در اثر حرارت، روی غذای مورد نظر به خصوص پیتزا، آب میشود. معمولاً روی انواع پیتزا از این پنیر میریزند تا اجزای تشکیل دهنده پیتزا را به هم بچسباند و از ریخته شدن آن در هنگام خوردن جلوگیری نماید. بعضیها این پنیر را با پنیر موزارلا اشتباه میگیرند.
پنیر پیتزا به گونه ای تهیه شده که خواص پنیر را دارا باشد؛ اما در عین حال خواص و فرآیندهایی که باید در تهیه پنیر موزارلا طی شود را ندارد.
پنیر محلی طعم ملایمی دارد. آب آن کاملاً گرفته شده، اما فشرده اش نکردهاند و هنوز مقداری آب پنیر در آن وجود دارد. در تهیه این نوع پنیر، معمولاً پس از عمل ترش کردن شیر، ماده جامد تشکیل شده را میشویند تا پ هاش آن را کاهش دهند و به اصطلاح، پنیری با طعم شیرین تهیه نمایند. این پنیر رنگی ندارد و هیچ روشی به منظور نگهداری طولانی مدت از آن به کار نمیبرند.
پنیر چدار نوعی پنیر زرد رنگ است که اولین بار در کشور انگلستان، در شهر چدار واقع در سامرست (Somerset) تهیه شد. پنیرهای چدار، امروزه در ایرلند، کانادا، آمریکا، زلاند نو و استرالیا هم تهیه میشوند. کیفیت این پنیر بسته به مناطق مختلفی که در آنجا تهیه میشود، بسیار با هم تفاوت دارد. چدار همواره معروفترین پنیر در انگلستان محسوب میشد. در تهیهی این نوع پنیر، تکههای جامد موجود درشیر ترش شده را به قطعات کوچک تر برش میدهند تا آب پنیر موجود در
آنها خارج شده و پنیرها روی هم انباشته شوند.
پنیرهای چداری که امروزه تولید میشوند، با پنیرهای چدار قدیمی بسیار تفاوت دارند. اگر قرار باشد که پنیر چدار را به روش سنتی تهیه کنند، باید از ضوابط خاصی پیروی نمایند؛ از
جمله: از مواد اولیه محلی استفاده شود و درست کردن پنیر در چهار شهر تعیین شده واقع در جنوب شرق انگلستان صورت گیرد.
برای بهتر کردن رنگ این پنیر از رنگهای گیاهی استفاده میشود. رنگ این پنیر را از آناتو که عصارهی نوعی گیاه گرمسیری است میگیرند و این ماده، رنگ نارنجی مانندی را به پنیر چدار میدهد. رنگ خاص این نوع پنیر باعث میشود که اگر در جایی نام پنیر را هم رویش ننوشته باشند، افراد صرفاً با دیدن رنگ پنیر، نوع آن را تشخیص دهند. در کشور آمریکا، به برخی انواع پنیر چدار، رنگی اضافه نمیکنند و تحت نام پنیر چدار سفید یا پنیر ورمونت به فروش میرسانند. ایالت ویسکانزین در آمریکا، بیشترین میزان تولید پنیر چدار را در ایالات متحده آمریکا بر عهده دارد.
پنیر چدار با نگهداری طولانی مدت از آن به اصطلاح رسیدهتر میشود. هرچه این نوع پنیر را بیشتر بگذارند بماند، طعم و مزه بهتری پیدا میکند.
پنیر موزارلا، نوعی پنیر تازه ایتالیایی است که از شیر گاومیش آبی (یا در خارج از ایتالیا از شیرگاو) تهیه میشود. نوعی از آن که از شیر گاو تهیه میشود، در انواع پیتزاها یا به همراه گوجه فرنگی حلقه شده و ریحان، مصرف میشود. همچنین گاهی به تنهایی هم این پنیر را میخورند.
سایر محصولات :
تحقیق در مورد پنیر
تحقیق در مورد پنیر ...
کارآموزی در اداره برق شهرستان دهاقانکارآموزی در اداره برق شهرستان دهاقان...
تحقیق در مورد نقش ترافیک در تصادفات جاده ایی 15 صتحقیق در مورد نقش ترافیک در تصادفات...
تحقیق در مورد پله برقی بسازیمتحقیق در مورد پله...
تحقیق درباره کورل دراو 40 صتحقیق درباره کورل دراو...
تحقیق در مورد نقش اطلاعات و ارتباطات درجهان امروزتحقیق در مورد نقش اطلاعات و...
تحقیق در مورد پل و ساختار آنتحقیق در مورد پل...
تحقیق در مورد نقش IT در ابعاد مختلف آموزش و پرورشتحقیق در مورد نقش IT در...
تحقیق در مورد پست الکترونیکی و نیاز کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی به آن 20 صتحقیق در مورد...
تحقیق درباره کلاهبرداری اینترنتی 26 صتحقیق درباره کلاهبرداری اینترنتی 26 ص...
تحقیق در مورد نقاط قوت و ویژگیهای مؤثر بر یک مدیر 17 صتحقیق در مورد نقاط قوت و...
تحقیق در مورد پست در ایرانتحقیق در مورد پست در ایران...
تحقیق در مورد پس از آن که روح بلند حافظتحقیق در مورد پس از...
تحقیق در مورد نظریه سازمانهای یادگیرنده 60 صتحقیق در مورد نظریه سازمانهای یادگیرنده...
تحقیق درباره ی انترنت، خوب، بد، زشت 25 صتحقیق درباره ی انترنت، خوب،...
تحقیق در مورد پروژه کار آموزی مخابرات 36 صتحقیق در مورد پروژه کار آموزی مخابرات...
تحقیق در مورد نظریه بزرگان در مورد مدیریتتحقیق در مورد نظریه بزرگان در...
تحقیق در مورد پروژه درس دیمکاری سیستمهای کشاورزی غرب 20 صتحقیق در مورد پروژه درس...
تحقیق در مورد نظریه های کنترل مدیریت و مدل برتری EFGM 32 صتحقیق در مورد...
تحقیق درباره ویندوز ویستا 23 صتحقیق درباره ویندوز ویستا 23...
تحقیق در مورد پروزه عناصر و جزئیات ساختمانتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد نظریه انتظار 22 ص.DOCتحقیق در مورد نظریه...
تحقیق در مورد پرورش گاوتحقیق در مورد...
تحقیق درباره نانوتکنولوژی 21 صتحقیق درباره نانوتکنولوژی 21 ص...
تحقیق در مورد نظریه اسلام در مدیریت منابع انسانى 20 صتحقیق در مورد نظریه اسلام...
تحقیق در مورد پرورش ملکه زنبور عسل 15 صتحقیق در مورد پرورش...
تحقیق در مورد نظریه استراتژیک وتجزیه محیطی 28صتحقیق در مورد نظریه استراتژیک وتجزیه محیطی...
تحقیق در مورد پرورش شتر در مناطقتحقیق در مورد پرورش شتر...
تحقیق درباره مودم 11 صتحقیق درباره مودم 11 ص...
تحقیق در مورد پروتل 56 صتحقیق در مورد پروتل 56 ص...
تحقیق در مورد نظریه استراتژیک وتجزیه محیطی 25 صتحقیق در مورد نظریه استراتژیک ...
تحقیق در مورد پروتئین 17صتحقیق در مورد پروتئین...
تحقیق در مورد نظریة سیستمها در مدیریتتحقیق در مورد نظریة...
تحقیق در مورد پایگاه خدمات اجتماعیتحقیق در مورد پایگاه خدمات...
تحقیق در مورد نظریة سیستمها در مدیریت 42 صتحقیق در مورد نظریة سیستمها...
تحقیق در مورد پاکوبانتحقیق در مورد پاکوبان...
تحقیق در مورد نظریة سیستمها در مدیریت 35 صتحقیق در مورد نظریة سیستمها در مدیریت...
تحقیق در مورد پاور قلب تپنده کامپیوتر 9 صتحقیق در مورد پاور قلب...
تحقیق در مورد نظری به اقتصاد اسلامیتحقیق در مورد نظری به...
تحقیق در مورد پارکینگتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد بیوتکنولوژی غذاییتحقیق در مورد بیوتکنولوژی غذایی...
تحقیق در مورد نظامهای کنترل مدیریت در سازمانهای امروزتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد بیناییتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد نظامهای کنترل مدیریت در سازمانهای امروز 18 صتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد بیماری کزازتحقیق در مورد بیماری کزاز...
تحقیق در مورد نظامهای کنترل مدیریت در سازمانهای امروز 20 صتحقیق در مورد نظامهای کنترل مدیریت...
تحقیق در مورد بیماری های وراثتیتحقیق در مورد بیماری های وراثتی...
تحقیق در مورد نظام پیشنهاداتتحقیق در مورد نظام پیشنهادات...
تحقیق در مورد بیوتکنولوژی 20 صتحقیق در مورد بیوتکنولوژی...
تحقیق در مورد نظام پیشنهادهاتحقیق در مورد نظام پیشنهادها...
پاورپوینت در مورد قانون برگزاری مناقصات و آیین نامه های اجراییپاورپوینت در مورد استفاده مجدد از پساب
تحقیق در مورد مخاطب شناسی
نمونه فرم تسویه حساب کاری با تمام سرفصل های مورد نیاز تسویه کارمند
پروژه های مالی پروژه مالی حسابداری شرکت 41 ص
پروژه های مالی پروژه نسبت های مالی تعهدی و نقدی 30 ص
پروژه های مالی پروژة مالی سیستم حسابداری در بیمه
پروژه های مالی پروژه مالی احداث شرکت سازندۀ وایتکس
نمونه فرم خام اضافه کاری پرسنل
تحقیق در مورد امنیت
تحقیق در مورد مخاطب شناسی
نمونه فرم خام فراموشی ثبت تایم ورود و خروج
نمونه درخواست پرداخت تنخواه گردان
نمونه فرم درخواست ماموریت ساعتی
نمونه فرم مرخصی
تحقیق در مورد مرغداری
نمونه فرم خلاصه کارکرد پرسنل در پروژه ها و اداره های خصوصی
کار در منزل فقط 4 ساعت در روز
نمونه فرم شرح وظایف هر پرسنل در شرکت و اداره های دولتی و خصوصی
کدام نوت بوک بهتر است؟
نمونه فرم خام موجودی اموال شرکت
آسم شغلی
چک لیست جعبه اورژانس
آلودگی محیط زیست 25ص
تحقیق در مورد فساد مواد غذایی 30ص
تحقیق در مورد فتح مکه
تحقیق درباره ی کربوهیدرات ها 22 ص
پاورپوینت در مورد قانون برگزاری مناقصات و آیین نامه های اجرایی
نمونه فرم تسویه حساب کاری با تمام سرفصل های مورد نیاز تسویه کارمند
فرم خام تایید هزینه های متفرقه شرکت
تحقیق در مورد شش سیگما
تحقیق در مورد شاعران و نثر نویسان قرن هفتم و هشتم
تحقیق در مورد نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی
تحقیق در مورد فشار خون
پاورپوینت در مورد Dermatophytosis
پاورپوینت در مورد بهداشت دهان و دندان
پاورپوینت در مورد ملاحظات دندانپزشکی در بیماران سیستمیک
تحقیق در مورد دمانس
پاورپوینت در مورد کشف منابع جدید رشد و سوددهی در یک اقتصاد شبکه ای با مدل دلتا
پاورپوینت در مورد تاریخچه زبان دلفی
پاورپوینت در مورد دقت و خطا در اندازه گیری
پاورپوینت در مورد دفاع مقدس
پاورپوینت در مورد دیکدرها و مولتی پلکسرها
پاورپوینت در مورد سیستمهای حمایت از تصمیم
پاورپوینت در باره ی یادگیری درخت تصمیم
پردازش تحلیلی برخط برای پشتیبانی تصمیم
فرم خروج کالا از انبار
فرم خام ابلاغ سفارشات به کارخانه
نمونه فرم درخواست شغل رزومه یک شخص،
فرم توضیح شرح تنخواه ادارات دولتی و خصوصی
نمونه فرم خام تسویه کامل با کارمند
نمونه فرم تسویه حساب کاری با تمام سرفصل های مورد نیاز تسویه کارمند
نمونه فرم شرح وظایف هر پرسنل در شرکت و اداره های دولتی و خصوصی
فرم خام تایید هزینه های متفرقه شرکت
کلمات کلیدی :ایالا محده آمریکا طعم ملایمی دارد نوعی پنیر طبیعی این پنیر میzwnj شود این نوع نوع پنیر پنیر چدار هیه میzwnj نوعی پنیر میzwnj پنیرهای انواع پروسس اسفاده آمریکا پنیری
- ۹۶/۰۹/۰۸