تحقیق در مورد فرآوری سیب 18 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 22 صفحه
قسمتی از متن .doc :
فرآوری سیب &
فهرست مطالب
انواع سیب 1
ویژگیهای لازم برای فرآورش سیب 1
فیزیولوژی میوه 2
برداشت سیب 4
آب سیب و انواع آن 5
آب سیب صاف شده 5
آب سیب طبیعی 5
آب گیری از سیب به روش چلاندن 6
آب سیب مخلوط 6
گزینش نوع میوه 7
آسیا کردن سیب 7
فشردن و عصارهگیری از سیب 9
موادی که آب سیب را کدر میکنند 9
کاربرد آنزیمهای پکتیناز 12
عوامل موثر بر زلالسازی آب سیب 13
گونههای تیرگی آب سیب 14
تیرگیهای ناشی از نشاسته و دکسترین 14
تیرگیهای ناشی از تاننها در آب سیب 14
تیرگی ناشی از صمغها در آب سیب 15
صافسازی آب سیب 15
غلیظسازی آب سیب به روش تبخیر 15
سردسازی آب سیب 16
انواع آب سیب 16
شربت سیب چشمکزن 16
آب سیب چشمکزن 17
آب سیب شیرین 17
آب سیب خشک 17
فرآوری سیب &
انواع سیب
در ایالات متحده آمریکا، پنج نوع فرآورده اصلی از سیب تولید میشود که شامل: آب سیب، سس سیب، کمپوت اسلایس، برگه سیب و سیب یخزده میشود. آب سیب و سس سیب و کمپوت اسلایس آن بیش از فرآورده های دیگر آن تولید میشود. مقدار تولید این فرآورده نیمی از کل تولیدات فرآیند شده را تشکیل میدهد. مقداری از سیب تولید شده به مصرف سرکه، ژله، کره سیب، مینس میت و اسلایس تازه میرسد. همچنین مقدار کمی نیز به مصرف تهیه شراب، اسانس، سیب کامل تنوری، حلقه سیب و نکتار تبدیل میرسد.
در فرانسه و انگلیس نیز مقدار قابل توجهی از سیب به آب سیب تخمیر شده (سیدر) تبدیل میشود. در آمریکا این نوع سیب مصرف ندارد. تقریباً تمام آب سیب مصرف شده در آمریکا به صورت تخمیر ناشده است.
ویژگیهای لازم برای فرآورش سیب
کیفیت فرآوردههای صنایع تبدیلی سیب تحت تاثیر ویژگیهای رسیدگی، صدمه دیدگی، فساد، اندازه میوه، شکل، اندازه حفرهای که بذر سیب در آن قرار میگیرد، گرانش مخصوص، رنگ سیب، رنگ گوشت سیب، سفتی مواد جامد محلول، مواد جامد کل، اسیدیته کل، میزان pH، ترکیبات معطر آلی، تاننها، تمایل به قهوهای شدن اکسیداسیونی و میزان آبدهی قرار دارد. برای تهیه کمپوت سیب، نوع سفت آن بهتر از نرم میباشد، در حالی که برای تهیه سس سیب بهتر است از نوع نرم استفاده شود.
فرآوری سیب &
فیزیولوژی میوه
برای اینکه سلولهای بافت سیب سالم بماند، باید مقدار معینی انرژی توسط آنها تولید شود. این انرژی از فعالیتهای تنفسی حاصل میشود. همزمان با فرا رسیدن دوره بلوغ، رسیدگی و پیری، فعالیت تنفسی نیز تغییر خواهد کرد. به تدریج هم از تولید دیاکسید کربن و هم از میزان جذب اکسیژن توسط میوه به ازاء واحد وزن میوه تا مرحله برداشت کاسته میشود، بعد از برداشت مجدداً بر میزان تنفس میوه افزوده شده و پس از فرا رسیدن مرحله پیری از آن کاسته میگردد. مرحله افزایش ثانوی موقت فعالیت تنفسی به نام مرحله بحرانی نامیده میشود. بیشتر میوههایی که در منطقه معتدله رشد و نمو مییابند، این پدیده را نشان میدهند.
اگر میوه سیب در مرحله قبل از دوره بحرانی باشد، از طریق تغییر دادن ترکیب محیط انبار میوه و پایین آوردن دما یا اصطلاح آتسمفر سردخانه میتوان عمر مفید آن را به طور قابل توجهی افزایش داد. امکان افزایش عمر انباری میوهای که در مرحله پس از بحرانی باشد، کمتر خواهد بود. علت این موضوع، به افزایش سریع میوه در مقایسه با مرحله پیش بحرانی مربوط است.
یکی از جنبههای مهم دیگر فیزیولوژی میوه که بر عمر انباری میوه بحراندار تاثیر میگذارد، عبارت از رابطه بین شروع مرحله تنفس بحرانی و تولید اتیلن (هورمون رسیدگی) میباشد. این ماده گازی به میزان اندک (کمتر از 1/0 پیپیام) به وسیله میوه بالغ تولید میشود. وقتی بر میزان تولید اتیلن به مقدار زیاد افزوده شود، علامت شروع مرحله بحرانی آن است.
سایر محصولات :
تحقیق در مورد فرآوری سیب 18 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته...
تحقیق در مورد عوامل آنتروپوژنیک درقلمره های کارستی باتاکیدبرمدیریت کارست 110 صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی...
تحقیق در مورد عنصرهای شیمیایی 36 صلینک دانلود و خرید پایین...
تحقیق در مورد عنصر...
تحقیق در مورد عفونت حاد کلیه...
تحقیق در مورد عایق های حرارتی و اشکال آن 32 ص...
تحقیق در مورد عامل رفع مبتدا و خبر 11 ص...
تحقیق در مورد عصمت انبیاء از دیدگاه عقل و نقل 12 ص...
تحقیق در مورد طوفان کاترینا و حقوق بین الملل...
تحقیق در مورد گویش مردم همدان و گزیده ای از مثل ها و اصطلاحات 161 ص...
تحقیق در مورد وقف 78 ص...
تحقیق در مورد وقوع انقلاب در کشور های مختلف 65 ص...
تحقیق در مورد ویژگیهای شرکت مجازی...
تحقیق در مورد هنر و معماری اسلامی...
تحقیق در مورد وجوب حج 42 ص...
تحقیق در مورد ورزش در آب 25 ص...
تحقیق در مورد وب کم...
تحقیق در مورد هیدروتهای کربن و ساکاروز در تغذیة انسان...
تحقیق در مورد واترمارکینگ 18 ص...
تحقیق در مورد هشت کتاب سهراب سپهری 113 ص...
تحقیق در مورد هیدروگرافی 12 ص...
تحقیق در مورد نیروگاه هسته ای شناور...
تحقیق در مورد هنر شرق و غربایران ،روم،یونان 19 ص...
تحقیق در مورد هفت ابزار کنترل کیفیت 23 ص...
تحقیق در مورد نیروگاه و توربین گازی 82 ص...
تحقیق در مورد نیاز سنجی پایگاههای اطلاعاتی و مجلات الکترونیکی موجود در کتابخانه دانشگاه صنعتی شریف...
تحقیق در مورد نمک موجود در نفت خام 42 ص...
تحقیق در مورد نبوغ نظامی امام علیع 154 ص...
تحقیق در مورد نگرش کلی بر توربینهای گاز 81 ص...
تحقیق در مورد نگاهی به قابلیتهای فنی و محتوایی جامع فقه اهل البیت...
تحقیق در مورد نقش عوامل محیطی در عملکرد ورزشکاران...
تحقیق در مورد نقش صادرات در اقتصاد ایران با تاکید بر الگوی بخش کشاورزی 16 ص...
تحقیق در مورد نقش حسابداری مالیاتی در توسعه اقتصادی...
تحقیق در مورد نرمش و کمردرد...
تحقیق در مورد نسخه فرهنگی امنیت ملی...
تحقیق در مورد نجوم120...
تحقیق در مورد نباتات علوفهای 24 ص...
تحقیق در مورد میکروسکوپ 28 ص...
تحقیق در مورد میزان علاقه به مطالعه...
تحقیق در مورد موانع صادرات مرکبات 64 ص...
تحقیق در مورد هنر و معماری اسلامیتحقیق در مورد ماشینهای سنکرون
تحقیق در مورد کنوانسیون
تحقیق در مورد هیدرات گازی
تحقیق در مورد هنر و معماری اسلامی
تحقیق در مورد گیاهان
تحقیق در مورد گردش مواد سوختی
تحقیق در مورد گل گاو زبان 14 ص
تحقیق در مورد کیسه تنان
تحقیق در مورد قوانین حرکت نیوتن
تحقیق در مورد هیدرات گازی
تحقیق در مورد کارکردهای کلان روابط عمومی 173 ص
تحقیق در مورد گرافیک 50 ص
پاورپوینت در مورد اقتصاد خرد
پاورپوینت در مورد بازشناسی گفتار (Speech Recognition)
پاورپوینت در مورد بدهی های بلندمدت
پاورپوینت در مورد اهمیت کارآفرینی
پاورپوینت در مورد اقتصاد خرد
پاورپوینت در مورد اسیدها و خواص آنها
پاورپوینت در مورد اصول بازاریابی تلفنی 19 اسلاید
پاورپوینت در مورد استاندارد حسابداری (فعالیتهای ساخت املاک)
پاورپوینت در مورد PTSD
پاورپوینت در مورد ارزش و شاخص های آن
پاورپوینت در مورد آییننامه و مقررات حفاظت در ریختهگری، آهنگری و جوشکاری
کلمات کلیدی :لازم برای فرآورش سیب amp ولید میشود فعالی نفسی فرا رسیدن مواد جامد مرحله بحرانی بحرانی باشد ولید ایلن مرحله میشود میزان بحرانی افزایش میوه رسیدگی فرآورده اسلایس